Szállítási feltételek

Szállítási információSZÁLLÍTÁS KÖLTSÉGE, FELTÉTELEI ÉS MENETE


A megvásárolt termékeket a Magyar Posta MPL futárszolgálata juttatja el Önhöz.

www.posta.hu


Szállítási díjak :

- utánvételes házhoz szállítási küldemények esetén bruttó 0 - 9999ft-ig - 1490ft
- utánvételes postán maradó küldemények esetén bruttó 0 - 9999ft-ig - 1090ft
- bruttó 9999ft vásárlás felett a szállítás INGYENES
- a feltüntetett árak bruttó árak és forintban értendőek. A szállítási költség tartalmazza a kiszállítás költségét, készpénz utánvét kezelési költségét és a csomagolás díját.
- választható többlet szolgáltatások amit rendelése leadása után emailban jelezhet részünkre: 1 munkanapos időgarancia +300ft, törékeny csomag +800ft.

Szállítás feltételei és menete :

- a kézbesítést megelőzően a Magyar Posta email-ban értesíti ügyfeleit a szállítás időpontjáról vagy a postán maradó átvétel lehetőségéről.
- a posta futár csomag szállítása előtt telefonon felkeresi a címzettet egyeztetés céljából.
- kérünk minden ügyfelet pontos telefonszámot és email címet adjon meg a rendelés során ,hogy a posta értesíteni tudja Önt a szállítás pontos időpontjáról.
- amennyiben a megadott szállítási cím hiányos úgy az Ön által megadott település postájára fogjuk kiküldeni a csomagot és postán maradó csomagként veheti át.
- a postán maradó lehetőség egy kényelmi szolgáltatás. Ezt választva a csomagja nem kerül kiszállításra a rendelés során megadott címre. A csomag az adott település postáján marad és Ön dönthet arról mikor van ideje átvenni a küldeményt megérkezéstől számított 10 napon belül.
- munkanapokon 15 óráig leadott rendeléseket még aznap postázzuk. Utolsó munkanap (általában péntek) 15 óra után leadott rendeléseket a követező munkanap (általában hétfő) 15 órakor postázzuk. Szabad és ünnep napokon nem tudunk csomagokat feladni és a posta sem szállít küldeményeket.
- szállítási idő: a csomag feladástól számítva 1-2 munkanap.
- a csomagja feladását követően a posta küldeni fog Önnek egy emailt amiben található egy csomagszám. A csomagszám alapján nyomon követheti a csomag útját.
- csomagkövetés : https://www.posta.hu/ugyfelszolgalat/nyomkovetes
- a csomagokat utánvételes küldeményként küldjük Önnek, a posta futárnál lehetőség van készpénzes és bankkártyás fizetésre.
- szállítási időpont egyeztetésre nincs lehetőség. Rendeléseket a beérkezést követően sorban dolgozzuk fel.
- FONTOS!  amennyiben a posta első alkalommal nem tudja kézbesíteni a küldeményt, így a posta futár hagyni fog egy értesítőt amivel a csomag még 10 munkanapig átvehető az értesítőn szereplő postán.
- szállításból eredő károkat a Magyar Postán kell bejelenteni a kézhezvételtől számított 3 napon belül. Minden termékünket a posta szabályzatának megfelelően csomagolunk így azok nem minősülnek törékenynek. Az üvegfólia termékeket csomagolás előtt ellenőrizzük így sérült, törött termék nem kerül a csomagba.
- tájékoztató: a szállítási költség egy olyan szolgáltatás amit Ön a rendelésének leadásával megrendel tőlünk. Amennyiben Ön a rendelését ( ÁSZF-ben foglaltak szerint -Rendelés lemondás és módosítás- ) előzetes értesítés nélkül nem veszi át a posta ebben az esetben is felszámolja a felmerülő szállítási költséget amit Önnek kötelessége megtéríteni cégünk részére.